Uz SkrozNutriFit promijeni svoje prehrambene navike bez stresa, ekstremnog napora i rigoroznih dijeta.
Savim drugačiji nerestriktivni pristup prehrani koji vas garantirano vodi do cilja.

Katarina Skroza naslovna slika
Katarina Skroza

Certificirana savjetnica za prehranu

7 godina iskustva

Uz SkrozNutriFit promijeni svoje prehrambene navike bez stresa, ekstremnog napora i rigoroznih dijeta.
Savim drugačiji nerestriktivni pristup prehrani koji vas garantirano vodi do cilja.

Katarina Skroza naslovna slika
Katarina Skroza

Certificirana savjetnica za prehranu

7 godina iskustva

Usluge savjetovanja u prehrani

Jednokratno savjetovanje u prehrani

Detaljna analiza klijenta i njegovih prehrambenih obrazaca

Uključuje obvezne prethodne besplatne konzultacije.
(Ispunjavanje Google upitnika i Self-care Checklist)

Prilagođeni planovi prehrane

Detaljno obrazloženje plana prehrane

Uključuje obvezne prethodne besplatne konzultacije
(Ispunjavanje Google upitnika i Self-Care Checklist)

Online savjetovanje

Redovito savjetovanje i vođenje te izvještavanje o fizičkom stanju klijenta i napretka

Uključuje obvezne prethodne besplatne konzultacije
(Ispunjavanje Google upitnika i Self-Care Checklist)


Detaljna analiza klijenta i
njegovih prehrambenih obrazaca

Detaljna analiza klijenta i njegovih prehrambenih obrazaca ponašanja te vođenje kroz proces korekcije krivih prehrambenih navika i skidanja suvišnih kilograma ili dobivanja istih uključuje:

1. Početna ANALIZA TJELESNE MASE I SASTAVA TIJELA te izračun indeksa tjelesne mase (ITM) i ukupne tjelesne kalorijske potrošnje u skladu s ITM-om i aktivnošću klijenta.

2. Popunjavanje GOOGLE UPITNIKA o osnovnim podacima klijenta (visina, težina, eventualni zdravstveni problemi i tegobe) te ono najvažnije – osnovnim podacima o prehrambenim navikama (učestalost i raspored obroka u danu, vrsta namirnica koja se konzumira najčešće te njena učestalost, načini spremanja hrane, vrijeme konzumiranja određenih obroka, itd...).

Prilagođeni planovi prehrane

1. Izrada PRILAGOĐENOG PLANA PREHRANE I VOĐENJE kroz cijeli proces usvajanja istog kroz određeni period (očekivano vrijeme trajanja je od jednog mjeseca do nekoliko mjeseci, ovisno o težini situacije, odnosno problemu klijenta).

2. U prilagođeni pristup spadaju i RECEPTI. Klijentima također predlažem i nudim recepte u sklopu planova prehrane u toku procesa vođenja, prilagođeno njihovom stanju, odnosno usklađeno s ciljem koji se želi postići, bilo mršavljenje ili dobivanje na težini. Recepti koje nudim su osobno kreirani i predlažem ih klijentima u sklopu planova prehrane kada procijenim da za to dođe vrijeme.

Redovito savjetovanje i konzultiranje te izvještavanje o fizičkom stanju klijenta i napretka

Usluge savjetovanja vezanih za pravilnu prehranu i uvođenje zdravih navika obuhvaćaju:

1. INDIVIDUALNO SAVJETOVANJE (konzultacije) o prehrani 1 na 1 – jednokratno ili višekratno po potrebi, ovisno o stanju i potrebama osobe.

2. U skladu s početnom analizom, savjetujem osobu usmeno na konzultacijama u živo ili online i izvještavam je o njenom fizičkom stanju shodno rezultatima početne analize. Potom slijedi izrada plana prehrane koji je prilagođen stanju i parametrima klijenta.

3. Strogo individualni pristup u komunikaciji bez generaliziranja, uzimajući u obzir zdravstvene eventualne poteškoće/probleme.

4. Mogućnost ONLINE SURADNJE uz stalnu svakodnevnu komunikaciju s klijentima popraćenu fotografijama svih obroka u danu. Takav način rada se pokazao kao najbolji i daje najbrže i najefikasnije rezultate dugoročno!

5. Edukacija i vođenje INTUITIVNOG HRANJENJA, bez suvišnih restrikcija (za napredne klijente).

6. Savjetovanje kod različitih POREMEĆAJA PREHRANE, individualni pristup i vođenje kroz oporavak (na temelju vlastitog dugogodišnjeg iskustva i procesa oporavka).

7 godina iskustva, nemjerljivo zadovoljstvo u radu sa klijentima

Ivana, 38
Read More
"Suradnja s Katarinom pokazala mi se najbolje uloženim novcem i preporučam svima koji se dvoume, a dugo su nezadovoljni kilažom i vlastitim odnosom prema hrani kao što sam bila ja. Posebno majkama koje najmanje misle na sebe i ne stignu kroz dan od obveza, a onda kreće začarani krug prejedanja, neuravnoteženih obroka i nakupljanja kilograma. Zahvaljujući Katarini, koja me vodila strogo i stručno, uvidjela sam da su potrebna mala odricanja za velike promjene i to je proces koji se može izbalansirati i s poslom i s obitelji. Zato ne gubite nadu i obratite se Katarini! Hvala Katarina što si me opominjala i savjetovala."
Marijana, 46
Read More
"Motivacija koju si potakla i podgrijavala dovela me do ovoga danas. Lakša sam za 17 kg. Svaki početak je težak al ovaj zaista nije bio jer je uz tvoje upute bilo zaista lako "marširati" naprid onako junački generalski prema zadanom cilju. Iman samo velike riči zahvale i hvale, možda si mi i "spasila" život jer sama se nisam mogla pokrenuti ni krenuti. Hvala ti na svemu ,naravno da ću tražiti savjet i "držati" se tebe u svemu nejasnom al objasnila si ti puno toga. Javljam se naravno sa novim "uspjesima". Šaljem puno ljubaca i želim puno uspjeha u pomoći ljudima koji je trebaju."
Maja, 42
Read More
"Jedno prekrasno iskustvo suradnje sa Katarinom je iza mene. Očekivanja sam imala i nisu bila mala, ali Katarina ih je definitivno nadmašila. Predano, brižno, fokusirano, konkretno me vodila kroz cijeli proces i bila je fantastična podrška! Naučila me kako se ispravno hraniti i bez gladovanja postići super rezultat. Surađivale smo kroz savjetovanje u prehrani kao i osobni trening. U nekom trenutku naša suradnja je došla kraju, osjetila sam da dalje mogu sama jer su zahvaljujući izvrsnoj suradnji nove navike temeljito stvorene. Naučeno primjenjujem i dalje mršavim. Disciplina mi se inače sviđa, ovo mi je bila divna nadogradnja mojoj želji i volji da dođem do ciljanog rezultata. Katarina je za svaku preporuku! Baš sam je zavolila, što nije bilo teško!"
Srđana, 44
Read More
"Vaga je jutros pokazala 90,9 kg što je točno - 8 kg u navedenom periodu. Tijekom suradnje s Katarinom, u situacijama emotivnih kriza naleti prejadanja nisu vodili ni blizu onakvom prejedanju koje me dovelo do 100 kg i odustajanja. Brzo sam se svaki put iznova vratila na pravi put uravnotežene prehrane - prehrane u kojoj nema "loše i zabranjene hrane" već sve hrane koja u pravim kombinacijama i pravim omjerima nosi rezultat i cilj - skinit napucane kilograme. Znači bilo je dana kad sam pod normalno jela pizzu, kolače, palačinke, ali u pravoj mjeri i u pravo doba dana i vaga bi svejedno išla u minus. I to sve zbog toga jer mi je Katarina dala prave upute i objasnila mi kako stvari funkcioniraju. Katarina se u potpunosti posveti svom klijentu, uvijek je dostupna, profesionalna i u svemu tome topla podrška jer zbog svog osobnog iskustva i sama razumije da nije lako i da neće ići preko noći. Puno mi je značilo što nisam imala osjećaj da me samo "odrađuje", već me doživljavala u potpunosti."
Ivana, 40
Read More
"Uz Katarinu, u mjesec i pol dana uspjela sam skinuti 5 kg. Prezadovoljna sam. Nekako ne mogu vjerovati da jedem i da mršavim. Onako - ja jedem! Konačno. Tako mi je drago da sam uspjela prevazići svoju prvotnu skeptičnost. Preporučam ju svima."
Marina, 50
Read More
"Kata je moja bivša učenica, a svoje poznanstvo i druženje obnovili smo u teretani. Kako sam iz zdravstvenih razloga odlučila uzeti stvari u svoje ruke, kao početniku bilo mi je užasno teško. Nađeš se u situaciji kad shvatiš da ništa ne znaš. E tu je Kata bila as u rukavu. Sve što sam naučila, naučila sam od nje. Bilo da je riječ o vježbanju ili pravilnoj prehrani. Moja Kata je uvijek bila tu, uvijek kad bih je trebala. Tako sam odlučila da me kroz nekoliko mjeseci uvede u pravilnu prehranu. Prehranu koja je zdrava, raznolika, ukusna i jednostavna za pripremu, a ujedno mi je omogućila da skinem višak kilograma i zadržim idealnu težinu. Prošle su dvije godine, a ja i dalje samostalno održavam svoju kilažu. Kata te nauči kako promijeniti prehranu prema svojim potrebama. Da nije bilo nje, mislim da sama to nikad ne bih uspila."
Josipa, 39
Read More
"Nakon nekog vremena imam veliku potrebu zahvaliti se svojoj savjetnici za prehranu, Katarini Skrozi uz koju već godinu dana svakodnevno učim i primjenjujem naučeno u svakodnevnom životu. Većinu svog života vježbam, ali kad je u pitanju prehrana dosta sam griješila. Uz Katarinu moj odnos prema hrani se potpuno promjenio i više nemam grižnju savjest dok jedem jer točno znam što radim. Naučila sam što znači balans u prehrani i promijenila svoj mindset. Hvala ti što si uvijek bila spremna pomoći i što si uvijek tu kad te trebam."
Jagoda, 41
Read More
"Katarina mi je savršeno pomogla u svemu oko prehrane i namirnica te odabrala savršen tajming i vodila me kroz cijeli put i bila velika psihološka podrška jer u onom trenutku kada mi se tijelo počelo mijenjati, nisam se znala nositi s tim, a ona mi je objasnila unaprijed svaku fazu i što i kako će mi se događati sa tijelom i glavom. Uvijek je bila tu da me smiri i znala je unaprijed odgovore na pitanja za koje je znala da će me u budućnosti mučiti, te sam zapravo tek kasnije kada su mi se pojavila ta pitanja, potražila u našim porukama odgovore i odmah se smirila. Kata je znala kako treba i tako je bilo. Uvijek govorim svom momku da se nikom ne bih dala u ruke osim Katarini i zahvala san joj do neba što je bila uz mene cijeli ovaj moj put."
Milena, 47
Read More
"Suradnja sa Katarinom krenula je nakon dugogodišnje borbe sa viškom kilograma. U jednom trenutku shvatiš da dalje tu borbu ne možeš voditi sam, jer naprosto ti treba netko tko će te svojim znanjem i iskustvom pokrenuti na promjene prehrambenih navika i općenito stila života. Tijekom 2 mjeseca izgubila sam 12 kg što mi je bilo nevjerojatno. Ono što je najvažnije je da nikada nisam bila u niti jednom trenutku gladna. Hvala Katarini što mi je uvijek bila tu bilo sa savjetom ili samo sa podrškom. Prezadovoljna sam suradnjom sa Katarinom i uvijek ću joj se ubuduće obratiti za bilo koje pitanje u vezi prehrane jer ta žena zna znanje."
Renata, 46
Read More
"Katarina mi je dala 10 puta više detaljnih odgovora i korisnih savjeta nego što sam ja uopće znala postaviti pitanja o svemu što me mučilo vezano za pravilno balansiranje prehrane uz sport i moje zdravstvene probleme (gluten, laktoza, alergije, nadimanja i ostalo). Zahvalna sam joj do neba jer ne znam nikog tko daje takve savjete i razumije sve iz prve ruke. Ja sam prezadovoljna naučenim i primjena njezinog znanja direktno mi je olakšala život, a prehrambene navike sada su mi broj 1. Uz pravilan trening, sve je lakše i ljepše. Kata je broj jedan u svom poslu i vjerujem da će mnogima pomoći svojim iskustvom i znanjem kao meni."
Andrea, 36
Read More
"Katarina je izvor toliko znanja i iskustva koje nesebično dijeli. Sa Katarinom sam naučila temelje zdrave hrane za cijeli život, te me bez gladovanja i narušenih hormona dovela do cilja. Najiskrenija preporuka za sve koje žele bez puno muke do željenih ciljeva. Zaista sam sa Katarinom naučila toliko toga i nikad se nisam bolje osjećala. Ona je stvorena za ovaj posao i toliko nas motivira da joj želim od srca uspjeh u svemu što radi."
Ljubica, 34
Read More
"Katarini prije svega dugujem jedno veliko hvala na pomoći pri skidanju kilograma, na usluzi i i dostupnosti kad god sam trebala novi savjet. Pogotovo hvala za razne recepte i veliku nesebičnost. Ja sam zadovoljna, sve je u glavi. Ostali dio posla, vezan uz vježbanje za trbuh, jačanje mišića nogu i leđa ću postepeno uz prehranu uvoditi."
Petra, 22
Read More
"Katarina mi je pružila znanje, motivaciju i neiscrpnu podršku. Sretna sam i ispunjena i drago mi je što sam upoznala katu i što sam imala priliku podružitit se s tako snažnom ženom. Riješila sam se svih stresnih stvari i hvala joj puno na tome!"
Ana, 25
Read More
"Nisam znala odakle početi i imala sam osjećaj da stalno radim isto jer nemam znanja za unaprijediti trening. Svi navodni stručnjaci oko mene koje sam pitala da mi naprave popis vježbi ili bilo šta su previše pametovali, a zapravo mi nisu ništa pomogli. Kata mi je sve treninge objasnila na razumljiv način tako da sama shvatim kako pravilno izvoditi vježbe i kako raditi sa spravama."
Ana, 39
Read More
"Katu sam slučajno upoznala u obližnjoj teretani. Nakon poroda nešto tvrdoglavih kilograma je ostalo i nikako nisam sama uspijevala sa tim izaći na kraj. O labavoj koži neću dodatno ni pisati. Savjeti i smjernice koje mi je dala brzo su urodile plodom. Naučile me disciplini, ali i nekritičnosti prema samoj sebi onda kada ne ide. I dan danas je pitam za savjet jer nekad mi baš treba ovakva zvijezda vodilja. Zahvalna sam što postoji u mom životu!"
Paola, 23
Read More
"Kati sam se odlučila javiti prvenstvo radi plana prehrane i održavanja zdravih životnih navika. Osim što sam uz Katu naučila ponovno jesti i prebroditi poremećaj u prehrani, dobila sam i podršku i prekrasnu osobu koja mi je pomogla na tom putu. Katarina je iznimno educirana i svoje znanje ima u malom prstu. Svima bih je preporučila i neizmjerno sam joj zahvalna. "
Previous
Next

Recepti

Sami biramo svoje navike!

Izgradnja zdravog odnosa prema hrani započinje s razumnim i svjesnim pristupom hrani koja nam je dostupna,
sa svjesnom odlukom da je obrok dio našeg dana, a ne nešto što se lako izbaci ili preskoči uz obrazloženje "nemam vremena".

Ispunjavanjem upitnika prijavljujete se na besplatne konzultacije

Nakon ispunjavanja upitnika povratno ću Vam se javiti o terminu besplatnih konzultacija putem e-mail-a kojeg navedete u upitniku.

Kako bi se što bolje pripremili i imali produktivnije besplatne prve konzultacije, preuzmite svoju self-care checklist-u kako bi dobili bolji uvid u svoje trenutno stanje svakodnevnih prehrambenih navika i tjelesne aktivnosti.

Ispunjavanjem upitnika prijavljujete se na besplatne konzultacije

Nakon ispunjavanja upitnika povratno ću Vam se javiti o terminu besplatnih konzultacija putem e-mail-a kojeg navedete u upitniku.

Kako bi se što bolje pripremili i imali produktivnije besplatne prve konzultacije, preuzmite svoju self-care checklist-u kako bi dobili bolji uvid u svoje trenutno stanje svakodnevnih prehrambenih navika i tjelesne aktivnosti.

Želite se educirati o prehrani?
Prijavite se na moj newsletter.

Uz SkrozNutriFit promijeni svoje prehrambene navike bez stresa, ekstremnog napora i rigoroznih dijeta.

Sasvim drugačiji nerestriktivni pristup prehrani koji vas garantirano vodi do cilja.

Fit kolači

Slani snack
Slatki snack

Uz SkrozNutriFit promijeni svoje prehrambene navike bez stresa, ekstremnog napora i rigoroznih dijeta.

Sasvim drugačiji nerestriktivni pristup prehrani koji vas garantirano vodi do cilja.

Fit kolači

Slani snack
Slatki snack

Uz SkrozNutriFit promijeni svoje prehrambene navike bez stresa, ekstremnog napora i rigoroznih dijeta.

Sasvim drugačiji nerestriktivni pristup prehrani koji vas garantirano vodi do cilja.

Uz SkrozNutriFit promijeni svoje prehrambene navike bez stresa, ekstremnog napora i rigoroznih dijeta.

Sasvim drugačiji nerestriktivni pristup prehrani koji vas garantirano vodi do cilja.

Uz SkrozNutriFit promijeni svoje prehrambene navike bez stresa, ekstremnog napora i rigoroznih dijeta.

Sasvim drugačiji nerestriktivni pristup prehrani koji vas garantirano vodi do cilja.

Uz SkrozNutriFit promijeni svoje prehrambene navike bez stresa, ekstremnog napora i rigoroznih dijeta.

Sasvim drugačiji nerestriktivni pristup prehrani koji vas garantirano vodi do cilja.

Ne zaboravi svoj popis za kupnju!

Uz SkrozNutriFit promijeni svoje prehrambene navike bez stresa, ekstremnog napora i rigoroznih dijeta.

Sasvim drugačiji nerestriktivni pristup prehrani koji vas garantirano vodi do cilja.